banden - RV-Motoren

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

banden

Een band is voor de meeste mensen rond en zwart en een noodzakelijk iets om onder de motor te hebben. Maar, een band is veel meer!

De banden van uw motor spelen een cruciale rol bij uw eigen veiligheid en die van anderen. Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, zijn goede banden een vereiste. De band vormt immers het enige contact met het wegdek.
U moet hier dus te allen tijde op kunnen vertrouwen.


Motorbanden zijn er in allerlei soorten en maten. De kwaliteit van de banden is dankzij toepassing van nieuwe technologie├źn en innovatieve productiemethoden de afgelopen decennia sterk gestegen.
Met name de ontwikkeling van een betere rubbersamenstelling, de toepassing van het modernste karkasmateriaal en de aandacht die het loopvlak gekregen heeft, leidt tot de conclusie dat een moderne band werkelijk een hightech product is:

  • De rolweerstand is verminderd (lager brandstofverbruik)

  • Het geluidsniveau is gedaald

  • De slijtage is sterk verminderd

  • Het stuurgedrag is sterk verbeterd

  • Het comfort van de banden is sterk toegenomen


Prijs/kwaliteit

Dat de prijs van een band een belangrijk koopargument voor de consument is, is algemeen bekend. Toch wordt de kwaliteit van de technische dienstverlening, de voorlichting en deskundige advisering steeds belangrijker. Vakmanschap en kennis op het gebied van montage, balanceren en uitlijnen zijn voor hightech producten zoals banden onontbeerlijk.
RV-motoren heeft alle midddelen in huis om de band vakundig te plaatsen. Wij leveren alle bekende merken banden tegen zeer concurrerende prijzen.

Of vraag een offerte aan via onze afsprakenmodule.


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu